søndag den 2. marts 2014

Status på min februar måned, Polar Loop og velgørenhed


Som lovet i mit forrige blog indlæg kommer jeg ind på hvordan du kan vinde et stk Polar Loop, aktivitets tracker som Polar Danmark har doneret.

Men først til min status for februar måned. Vægten er faldet yderligere 400-500 gram oveni de ca. 1 kg i januar. Udfordringerne i februar har været mange. Først var jeg syg i en uge, hvor træningen stod stille, oveni det blev min astma forværret med hoste og trykken for brystet. Dobbelt op på den forbyggende medicin og brug af anfalds medicin, Bricanyl. Travlhed har også betydningen et gennemsnitlig antal træningen i februar på 2,5 træningspas pr. uge. Og hele 32 inaktivitets advarsler. Konklusion plads til forbedring.

Polar Flow for februar.
Nu er jeg endelig tilbage til at være velbehandlet. Definition at være velbehandlet er 0-2 pust af anfalds medicin pr. uge.

Februar har også budt på et gennemsnitlig antal skridt højere end i januar. Hele 12.929 skridt pr. dag er det blevet til ifølge min Polar Loop. Nogen af de skridt kan jeg tilskrive, at jeg er begyndt at løbe lidt igen. Det går stadigvæk langsomt og jeg har endnu ikke nået 10 km distancen endnu med 4 uger til VM i halvmaraton. Målet er forsat at gennemføre uden skader og derefter begynder træningen frem mod hel marathon.

Fotograf: David Askholm.
I forbindelse med mit marathon har jeg oprettet en fundraising side i samarbejde med BetterNow,  hvor jeg håber på at du/I vil hjælpe mig med at støtte Astma-Allergi Danmark med at donere på min side. Jeg vil blandt alle som har doneret trække lod om et stk. Polar Loop, som er den første lodtræknings præmie. Løbende vil der komme flere præmier. Hold øje med bloggen. Donationer er selvfølgelig også fradragsberettiget.

https://www.betternow.org/dk/anne-chens-indsamling