søndag den 13. oktober 2013

Genoptræning


Puha. 3 måneder er nu gået med stortset ingen træning pga. skader, 5. metatarsal fraktur og senere plantar fasciitis oveni.  Lægens ordre var: Ro. Det kan i hvert fald ses på vægten og føles på tøjet. Alting synes at stramme mere end det plejer.

I den forgangne uge er der blevet trænet en lille smule med nye løbesko, selvom jeg mest af alt har lyst til at give den max gas.  Det er blevet til meget korte løbeture med gå interval i mellem, så det føles lidt som at starte forfra.  Forpustet blev jeg også, og med høj puls, ikke at forveksle med astma anfald.

Alt dette for ikke at gå for hurtigt frem, da jeg stadigvæk har ømhed/smerter i min højre fod.  For at give mig feedback og data anvender jeg stadigvæk mine Polar værktøjer som for længst er blevet fast udstyr i forbindelse med træning. 


Pga. af ømhed/smerter skal jeg inden for nærmeste fremtid have fortaget en avanceret røntgen af foden. Så jeg må vente lidt i endnu med at give den gas og tålmodigheden kommer igen på prøve.

Hvad angår nye udfordringer og eventyr har jeg besluttet, at 2014 skal byde på udfordringer, ikke så meget i højderne, som det plejer at være men, med en halvmaraton, VM i halvmaraton på dansk jord, nærmere i København og en fuld maraton sidst på året.